Maak met uw Dell EMC omzet kans op twee tickets voor een exclusieve clinic van Remy Bonjasky!

Maak met uw Dell EMC omzet kans op twee tickets voor een exclusieve clinic van Remy Bonjasky!

Altijd al eens een paar rake klappen uit willen delen? Dat kan tijdens deze superleuke en inspirerende Copa Dell Sport boksclinic van meervoudig wereldkampioen K1 Remy Bonjasky

Tot en met 30 augustus maakt u met uw Dell EMC omzet kans op twee tickets voor een exclusieve clinic van Remy Bonjasky. Remy Bonjasky staat bekend om zijn ‘flying knee’. Deze bijzondere traptechniek leverde Remy de bijnaam de Flying Gentleman op. Remy is één van de beste kickboxers van de wereld. Zo won hij in 2003, 2004 en 2008 het K1 World Championship. K-1 is een Japanse vechtsport die technieken van onder andere het thaiboksen, taekwondo, karate, kungfu, kickboksen en het traditionele boksen combineert.

Reserveer alvast 4 oktober 14.30 uur in uw agenda.

Hoe werkt het?
U ontvangt van ons een drie-maanden target gebaseerd op uw omzet in voorgaande periode. Onder de klanten die het target hebben behaald verloten we 40 kaarten (2 kaarten per reseller). Bent u de gelukkige winnaar dan ontvangt u in de eerste week van september een uitnodiging van ons.

Wij wensen u heel veel succes met deze Copa Dell Sport actieperiode en hopen u op donderdag 4 oktober, in de ring te mogen verwelkomen!

Biografie
Remy Bonjasky verhuisd op 5-jarige leeftijd van Paramaribo met zijn moeder, broer en zus naar Nederland. Toen Remy jong was had hij als droom om profvoetballer te worden. Op 16-jarige leeftijd brak Remy echter zijn been waardoor hij nooit meer zijn oude niveau haalde en besloot met voetbal te stoppen. Remy begint op 18-jarige leeftijd met de sport Thaiboksen. Al snel bleek dat Remy een groot talent had voor de vechtsport. Na zes maanden trainen vocht Remy zijn eerste wedstrijd die hij meteen won. Remy staat bekend om zijn 'flying knee' en kreeg ook de toepasselijke bijnaam The Flying Gentlemen. Deze bijnaam werd gegeven doordat Remy een uitstekend uithangbord is voor de vechtsport. In 2003 realiseerde Remy zijn grote droom door het K1 Grand Prix Championschip te winnen. Dit herhaalde hij in 2004 en 2008. Op dit moment vecht Remy nog steeds wedstrijden en heeft hij zijn eigen Bonjasky Academy waar hij talenten en recreanten de normen en waarden van de vechtsport bijbrengt.

 

Ga terug naar het overzicht