Heroes Newsflash Augustus 2018

Heroes Newsflash Augustus 2018

Hierbij onze Heroes nieuwsbrief. In onze rol als Partner Systems Engineer ontvangen wij binnen Dell EMC uiteraard veel leuke en interessante nieuwtjes die wij heel graag met al onze partners delen. Ook deze maand verzamelen we weer enkele nieuwtjes of links die voor jullie als partner interessant kunnen zijn.

ADVANCE NOTICE: 24 JULI DELL EMC SC SERIES SCOS 7.3 AND DELL EMC UNITY OE 4.4 

Per 24 juli is er een Dell EMC News Release verschenen die SC-serie SCOS 7.3 en Unity OE 4.4 aankondigde. 

Voor SCOS 7.3, updated content:

Product overviews 

Updated Spec Sheets, Data sheets, etc.  

    Voor Unity OE 4.4, updated content:

Product overviews

Spec Sheets en Data sheets

Artikelen

Midrange Storage Quick links

Check deze ontzettend handige links van het midrange storage en gebruik ze daar waar nodig met je klant.  

Hoe kan de IDPA DP4400 u helpen winnen tegen concurrenten zoals Rubrik & Cohesity?

In de vorige Newsflash editie werd hij kort beschreven. Door je klanten de perfecte mix van eenvoud en kracht aan te bieden, speciaal gebouwd om aan hun behoeften in het middensegment te voldoen is de IDPA4400:

  • sneller ... Tot 2x snellere back-ups, en wordt uitgevoerd op de nieuwste PowerEdge 14G-servers en NVMe-flash voor Instant Access en Restore.
  • efficiënter ... Tot 55:1 gemiddelde deduplicatie ... Gegarandeerd!
  • vollediger ... We beschermen het grootste applicatie-ecosysteem voor een zeer brede dekking van workloads.
  • schalen op aanvraag ... Groeien op locatie met slechts een eenvoudige licentie - tot 288 TB aan capaciteit met cloud - geen extra hardware nodig!
  • Cloud Disaster Recovery en langdurige retentie ... uitgebreid naar de cloud, eenvoudig en efficiënt zonder dat extra HW nodig is!

Lees het artikel IDPA DP4400

Hoe Cryptocurrency en Blockchain de auto-industrie transformeren

Wanneer we naar het hedendaagse digitale landschap kijken, worden we overspoeld met nieuwe technologieën, zoals kunstmatige intelligentie (AI), Virtual Reality (VR), Internet of Things (IoT), Blockchain, Machine Learning en nog veel meer. Op 2 mei stond Chris Ballinger op het podium van de Future Blockchain Summit in Dubai en maakte een opvallende aankondiging: hij had een wereldwijd consortium van autofabrikanten gevormd om een ecosysteem te creëren dat de blockchaintechnologie tot bloei zou kunnen brengen in de transportsector. Deze link is vakantie 'leesvoer'.  

Vul ons vooral aan!

Help ons invulling te geven aan de diverse Heroes events. Geef ons feedback, kom met ideeën voor onderwerpen en geef ons vooral aan waar wij jullie kunnen helpen, zodat we samen succesvol zijn richting onze klanten.

Ga terug naar het overzicht