Club #1 van Dell EMC

Club #1 van Dell EMC

Dell EMC en zijn distributeurs hebben samen een eenvoudig en winstgevend serverprogramma opgezet voor partners waarmee we u alle ondersteuning bieden die u nodig hebt om onze toonaangevende datacenteroplossingen via een distributeur naar keuze te verkopen.

We streven ernaar om u waarde te bieden voor uw bedrijf door middel van:

Nr. 1 server
Laat uw klanten kennismaken met Dell EMC PowerEdge servers, waarmee ze kunnen profiteren van de P.O.W.E.R. die u inmiddels gewend bent van de nr. 1 wereldwijde leverancier: Performance, Open management, World-class support, Exceptional value and Reliability.

Promoties
Als u van de nr. 1 serverleverancier iets uit het aanbod via een distributeur naar keuze koopt, kunt u van een groot scala aan promoties en incentives profiteren.

Powerbid
Bied uw klanten de krachtige producten die ze nodig hebben voor een scherpe prijs. Powerbid is een eenvoudig en snel proces waarmee u kunt bieden op orderwaardes tussen $ 10.000 en $ 50.000 van een bestaande voorraad PowerEdge servers en componenten. 

PowerQuote
Configureer en optimaliseer uw server door het gebruik van PowerQuote, een dynamische gebruiksvriendelijke online configurator, gehost op de webshop van uw distributeur. 

Webinars
Bekijk samen met ons de belangrijkste voordelen van Club #1 in een informatieve en interactieve sessie wanneer het u uitkomt. De webinars worden zoveel mogelijk in de lokale taal gehouden. U vergaart waardevolle inzichten over de programma-onderdelen van Club #1, waaronder productinformatie en aanbiedingen, de Powerquote online configurator, Powerbid en workshops over IT-beheer. Leer meer ›

Workshops over IT-beheer
Door een workshop over IT-beheer bij te wonen vergroot u niet alleen uw kennis over beheerfuncties die zijn ingebouwd in de Dell EMC PowerEdge servers, maar komt u ook meer te weten over de tools en consoles zodat u uw klanten kunt helpen alle aanbodvoordelen te benutten. 

Ga terug naar het overzicht